Om oss

Norwegian Trade House AS

Denne nettsiden drives og eies av Tom Andre Henriksen i samarbeid med NTH AS Org nr 925 155 586. Vi satser på kvalitets vitaminer og tilskudd fra England. Der har vi funnet fram de vitaminer som har den beste kvaliteten. Vitamniner som har opptil flere sertifiseringer for å sikre en høy kvalitet på produktene. Du vil finne produkter som er Kosher, fri for melk, og passer for vegan og veganere. Disse produktene har tidligere vært solgt i Norge men ikke alle produktene har vært tilgjengelig. Dette gjør vi noe med, nye produkter vil bli lagt til fra tid til annen. Så følg med på siden vår.

Kosttilskudd

Kosttilskudd er næringsmidler som er beregnet til å supplere et vanlig kosthold, og skal ikke erstatte et variert kosthold. Ingen av våre produkter er tenkt å erstatte et vanlig kosthold eller behandle sykdommer.

Om du er ute etter å forbedre kostholdet ditt, nå en sunn vekt eller få et bedre aktivitetsnivå, er våre høykvalitets proteinshaker formulert for å oppfylle dine behov. Våre mealtime shakere er et komplett måltid i seg selv, som inneholder en mengder proteiner, karbohydrater og essensielle mikronæringsstoffer som vi alle trenger for å optimalisere vår kropp, sammen med terning og et variert kosthold.

Vi har satt en fast frakt pris i Norge på kroner 100,- pr handel og det lønner seg å kjøpe flere produkter. Leveringstid er 7-14 dager avhengig av helligdager, og levering fra England til oss her i Norge og vårt lager. Ønsker du å kjøpe inn en større mengde av våre produkter, bruk vårt kontaktskjema lenger ned på siden for å få et pristilbud fra oss.

Norwegian Trade House AS
Placing people at the center of their own healt.

«

NTH Helse en del av NTH AS

«Å ha en god venn er som å ha god helse; man vet ikke hva den er verd før man mister den. »

C.C Colton

Kontakt oss